Skip to main content

Camper matras op maat

Camper matras op maat: een goede nachtrust op vakantie

Het belang van een goede nachtrust wordt vaak onderschat. Veel mensen denken dat een nachtje slecht slapen geen kwaad kan. En het matras in de camper die al enige tijd toe is aan vervanging? Ach, dat kan toch weinig kwaad? Bij Twenteland Matrassen drukken wij u graag op het hart dat een goede nachtrust wél erg belangrijk is. En juist in de vakantie (het moment om op te laden) moet u heerlijk kunnen slapen. Ontdek daarom ons aanbod en zoek een camper matras op maat uit. Met een comfortabel matras zult u nog meer genieten van uw vakanties en weekendjes weg met de camper.

Matras op maat voor de camper uitzoeken

Bij Twenteland Matrassen hebben wij een ruim aanbod met traagschuim en koudschuim matrassen. Een matras op maat voor de camper uitzoeken maken wij bovendien makkelijk door u een goede service te bieden. Zo bent u van harte welkom in onze showroom in Albergen voor een vrijblijvend advies. Uiteraard kunt u in de showroom tevens even op de matrassen komen liggen. En omdat wij begrijpen dat u pas echt weet hoe een matras ligt na een nachtje slapen, bieden wij u de optie om het matras een weekend uit te testen. Neem het matras mee naar huis voor een gezellige logeerpartij of maak van de gelegenheid gebruik om naar een camping te gaan.

Camper matras op maat kopen bij Twenteland Matrassen

Wilt u niet alleen een camper matras op maat kopen maar bent u ook op zoek naar andere musthaves voor in de camper? Ontdek dan ons aanbod online of in de showroom. Wij verkopen bijvoorbeeld ook toppers, hoeslakens, hoofdkussens en thermic voor in de camper, caravan en vouwwagen. Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment, ons bedrijf en onze werkwijze. Als u vragen heeft raden wij u aan om onze klantenservice te benaderen. Via de e-mail, telefoon en het online contactformulier helpen wij u graag.

Maak een afspraak 0546 - 44 28 00