Skip to main content

Caravan matras op maat

Caravan matras op maat voor extra comfort

Veel mensen hebben klachten over het bed in hun caravan. Het bed is te hard, het matras te zacht of er zit een kuil in. Zonde, want juist op vakantie zou u extra lekker moeten slapen. Daarnaast kan een matras simpelweg aan vervanging toe zijn of vindt u het misschien een fris idee om een nieuw matras te kopen voor uw tweedehands caravan. Het zijn allemaal redenen om op zoek te gaan naar een caravan matras op maat. Door te kiezen voor een matras op maat, weet u zeker dat u heerlijk zult slapen. Rugklachten, slapeloosheid en een slecht humeur? Dat is allemaal verleden tijd dankzij een nieuw en comfortabel caravan matras.

Proefslapen op uw matras op maat voor de caravan

Bij Twenteland Matrassen vindt u een matras op maat voor de caravan. Wij hebben een zeer ruim assortiment met matrassen van koudschuim en traagschuim. Afhankelijk van uw gewicht, slaaphouding en persoonlijke wensen adviseren wij u graag welk matras het beste bij u past. Vervolgens kunt u het matras uittesten, bijvoorbeeld door een weekend te gaan kamperen met uw nieuwe matras. Bent u tevreden? Dan maken wij het matras volledig voor u op maat. Dit kan vaak binnen één dag. Zo kunt u –indien gewenst- uw vakantie meteen verder voortzetten. Uiteraard kunt u het matras ook uittesten in onze showroom in Albergen als u (helaas) geen tijd heeft voor een weekendje weg.

Caravan matras op maat kopen bij Twenteland Matrassen

Naast een caravan matras op maat kopen, vindt u bij Twenteland Matrassen nog veel meer musthaves voor een goede nachtrust tijdens uw vakantie. Ontdek bijvoorbeeld ons aanbod met toppers, daktent matrassen, hoofdkussens en hoeslakens. Neem voor meer informatie rustig een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer wilt weten over ons aanbod. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Ons enthousiaste en vakkundige team zal u zo snel mogelijk te woord staan.

Maak een afspraak 0546 - 44 28 00