Skip to main content

Gratis proefslapen thuis of op de camping

 • Waarom eerst proberen

  Het kiezen van de juiste matras is erg lastig. Persoonlijke wensen en voorkeuren zijn van belang voor deze keuze en uw adviseur kan die niet altijd direct achterhalen. Dit zegt niks over de adviseur, maar alles over het persoonsgebonden karakter van een goede nachtrust. De matras die theoretisch perfect bij u zou moeten passen, kan in de praktijk nog weleens slecht bevallen.

  Wanneer u teleurgesteld bent in de matras die u heeft aangeschaft is het vaak lastig om hier iets aan te doen. Uw leverancier kijkt namelijk alleen of uw matras technisch wel in orde is. Als dit zo is, dan is de kans groot dat uw matras niet zal worden geruild voor het gewenste exemplaar. En dat gebeurt niet alleen bij voordelige matrassen; Ook de topmerken hanteren deze werkwijze. De enige manier om een teleurstelling te voorkomen is door uw nieuwe matras eerst een paar dagen uit te proberen.

  Maak daarom gebruik van de unieke mogelijkheid tot proefslapen, die Twenteland matrassen u biedt.

 • 100% maatwerk

  Wanneer u kiest voor de mogelijkheid tot proefslapen, dan zorgen wij ervoor dat dit onder de ideale condities gebeurt. Twenteland matrassen zijn gratis en zonder verplichtingen een aantal nachten te proberen. U test uw matras dus echt onder kampeeromstandigheden en in uw eigen camper of caravan!

  Stel u boekt bij ons de mogelijkheid tot proefslapen. U maakt van vrijdag tot en met maandag gebruik van het matras. Wanneer deze aan uw wensen voldoet, dan maken wij uw matras maandag direct voor u op maat. In 1 weekend maakt u dus gegarandeerd de juiste keuze en heeft u het perfecte matras op maat in uw caravan of camper. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Twenteland Matrassen.

 • Hoe werkt dit in de praktijk?

  Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot proefslapen, dan horen wij graag om welke periode dat gaat. Wij zorgen er dan niet alleen voor dat we het juiste matras voor u klaar hebben staan, maar we proberen uw verblijf bij 1 van de samenwerkende tot een unieke ervaring te maken.

  De boeking bij de camping van uw keuze maakt u zelf. Geef hierbij aan dat het gaat om proefslapen bij Twenteland en de kans is groot, dat u er een gratis overnachting bij krijgt. Wij zien u graag op de eerste dag van uw verblijf met uw camper of caravan bij ons in Albergen.

  Wij meten uw bed op en maken vast een mal voor de vorm van uw matras. U ontvangt van ons het probeermatras en vervolgens gaat u naar de camping van uw keuze. Wanneer u ons voor maandagmorgen 9:30 uur laat weten of u tevreden bent over het matras, dan kunnen wij in de meeste gevallen nog diezelfde dag voor u gereed maken. In 1 weekend dus proefslapen en uw op maat gemaakte matras direct meenemen!

  Uiteraard kunt u ook proefslapen op andere dagen of voor een andere periode. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  De boekt uw verblijf in het prachtige Twente bij een van de onderstaande bedrijven:

  • Camping De Molenhof te Reutum
  • Camping Erve Vleerbosch te Tubbergen
 • Een voorbeeld uit de praktijk

  Matrassen van NASA-schuim zijn op dit moment erg populair. Fysiotherapeuten raden deze matrassen vaak aan wanneer er sprake is van rugklachten. Theoretisch gezien zou iedere rug patiënt baat moeten hebben bij dit matras, maar …

  De praktijk wijst uit, dat veel mensen hier juist niet prettig op slapen. Dit materiaal vormt zich helemaal naar het lichaam en dat kan ook nadelen hebben. Zo komt het voor dat mensen steeds wakker worden, wanneer zij zich omdraaien in hun slaap. Anderen kunnen zich niet ‘uit de kuil draaien’ die ontstaat als het matras zich naar het lichaam heeft gevormd. En weer anderen hebben last van de warmte die ontstaat doordat er nauwelijks ruimte is voor ventilatie. Zo kan het zijn dat het matras theoretisch en technisch gezien perfect is, maar dat u toch niet voldoende tot rust komt.

  Het juiste matras is een kwestie van ervaren. Ervaren of uw nieuwe matras past bij uw persoonlijke wensen en eigenschappen. Maak dus gebruik van de mogelijkheid tot proefslapen, die Twenteland matrassen u biedt. Via onderstaande button maakt u direct een afspraak voor een persoonlijk advies!

Maak een afspraak 0546 - 44 28 00